دوره 39 (1403)
دوره 38 (1402)
دوره 37 (1401)
دوره 36 (1400)
دوره 35 (1399)
دوره 34 (1398)
دوره 33 (1397)
دوره 32 (1396)
دوره 31 (1395)
دوره 30 (1394)
دوره 29 (1393)
دوره 28 (1392)
دوره 27 (1391)
دوره 26 (1390)
دوره 25 (1389)
دوره 24 (1388)
دوره 23 (1387)
دوره 22 (1386)
دوره 21 (1385)
دوره 20 (1384)
دوره 19 (1383)
دوره 18 (1382)
دوره 17 (1381)
دوره 16 (1381)
دوره 15 (1380)
دوره 14 (1380)
دوره 13 (1379)
دوره 12 (1379)
دوره 11 (1379)
دوره 10 (1379)
دوره 9 (1378)
دوره 8 (1378)
دوره 7 (1377)
دوره 6 (1377)
دوره 5 (1377)
دوره 4 (1377)
دوره 3 (1376)
دوره 2 (1376)
دوره 1 (1375)
مدیریت و اقتصاد چوب
بررسی وضعیت کارآفرینی سازمانی در شرکت‌های دولتی و خصوصی مبلمان

امید حسین زاده

دوره 33، شماره 4 ، بهمن 1397، ، صفحه 522-530

https://doi.org/10.22092/ijwpr.2018.122795.1488

چکیده
                                                                                                     DOR:98.1000/1735-0913.1397.33.522.65.4.1576.32 با توجه به رقابت شدید، تغییرات سریع، نیازهای جدید کارکنان و مشتریان و اصلاح شیوه‌های مدیریت سنتی برای استفاده بهینه ...  بیشتر

مدیریت و اقتصاد چوب
اولویت‌بندی صنایع فرآوری چوب صنوبر در استان کردستان با هدف بهسازی زنجیره ارزش چوب صنوبر

سمیرا پربار؛ امید حسین زاده؛ مرضیه حجاریان

دوره 32، شماره 2 ، مرداد 1396، ، صفحه 181-192

https://doi.org/10.22092/ijwpr.2017.109576

چکیده
  صنایع چوب به منابع فراوان ماده اولیه چوبی نیاز دارند و این صنایع با رویکرد مصرف چوب صنوبر، می‌توانند به فعالیت‌های تولیدی ادامه دهند. با توجه به وسعت و اهمیت صنوبرکاری و نقش آن در اقتصاد استان کردستان، مطالعه در زمینه بررسی زنجیره ارزش آن ضروری است. از آنجایی که بهبود زنجیره ارزش صنوبر عاملی برای توسعه زراعت آن است، در این پژوهش با ...  بیشتر

خمیر کاغذ و کاغذ
بررسی تأثیر شدت پخت بر روی ویژگیهای مکانیکی خمیرکاغذ سودا از باگاس

امید حسین زاده؛ احمد جهان لتیباری

دوره 24، شماره 2 ، مهر 1388، ، صفحه 275-284

https://doi.org/10.22092/ijwpr.2009.117384

چکیده
  در این تحقیق، تأثیر دما و زمان بر روی ویژگیهای مکانیکی کاغذ سودای باگاس مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور، از طرح آزمایشی 2 × 3 استفاده گردید. دو سطح دمای175و185درجه سانتیگراد و سه سطح زمان 40،30،20 دقیقه به عنوان متغیرهای آزمایش انتخاب شدند. اثر متغیرهای پخت بر روی ویژگیهای مقاومتی کاغذ دست ساز (شاخص مقاومت در برابر کشش، شاخص مقاومت در ...  بیشتر