دوره 39 (1403)
دوره 38 (1402)
دوره 37 (1401)
دوره 36 (1400)
دوره 35 (1399)
دوره 34 (1398)
دوره 33 (1397)
دوره 32 (1396)
دوره 31 (1395)
دوره 30 (1394)
دوره 29 (1393)
دوره 28 (1392)
دوره 27 (1391)
دوره 26 (1390)
دوره 25 (1389)
دوره 24 (1388)
دوره 23 (1387)
دوره 22 (1386)
دوره 21 (1385)
دوره 20 (1384)
دوره 19 (1383)
دوره 18 (1382)
دوره 17 (1381)
دوره 16 (1381)
دوره 15 (1380)
دوره 14 (1380)
دوره 13 (1379)
دوره 12 (1379)
دوره 11 (1379)
دوره 10 (1379)
دوره 9 (1378)
دوره 8 (1378)
دوره 7 (1377)
دوره 6 (1377)
دوره 5 (1377)
دوره 4 (1377)
دوره 3 (1376)
دوره 2 (1376)
دوره 1 (1375)
خمیر کاغذ و کاغذ
بررسی تأثیر کیفیت و مقدار پسماند کاغذسازی و نوع پلیمر روی خواص فیزیکی چندسازه‌های چوب پلاستیک

بابک میرزایی؛ کاظم دوست حسینی؛ اسماعیل قاسمی؛ یحیی همزه

دوره 26، شماره 3 ، مهر 1390، ، صفحه 486-494

https://doi.org/10.22092/ijwpr.2011.117208

چکیده
  در این مطالعه دو نوع پسماند، گرفته شده از کارخانه‌های چوب و کاغذ مازندران و کاغذسازی لطیف به همراه آرد چوب راش به‌عنوان پرکننده چندسازه‌های ساخته شده با پلی‌اتیلن سنگین و پلی‌پروپیلن استفاده شد. نسبت وزنی عامل جفت‌کننده، پلیمر و پرکننده به‌ترتیب 2%، 38% و60% در تمام ترکیب‌ها ثابت بود و نسبت پسماند به آرد چوب 0:60، 20:40، 40:20، و 60:0 در نظر ...  بیشتر

خمیر کاغذ و کاغذ
ترکیب شیمیایی پسماندهای جامد صنایع کاغذسازی

یحیی همزه؛ بابک میرزایی؛ کاظم دوست حسینی؛ علیرضا عشوری؛ کامبیز راشدی؛ عالیه الفت

دوره 26، شماره 2 ، تیر 1390، ، صفحه 281-290

https://doi.org/10.22092/ijwpr.2011.117186

چکیده
  خواص فیزیکی- شیمیایی پسماندهای جامد صنایع خمیر و کاغذ به نوع الیاف مورد استفاده، فرایند آماده‌سازی خمیر و همچنین به سیستم تصفیه پساب واحد تولیدی بستگی دارد. برای تعیین بهترین کاربری پسماندهای صنایع کاغذسازی، خواص فیزیکی- شیمیایی پسماندهای جامد کارخانه‌های‌ چوب و کاغذ مازندران و کاغذسازی لطیف تجزیه و تحلیل شد. مقدار مواد جامد، ...  بیشتر

خمیر کاغذ و کاغذ
بررسی پتانسیل بازهای آلی در تهیه خمیرکاغذ از باگاس

اقدس ٌصادقی؛ علی عبدالخانی؛ یحیی همزه؛ احمد میرشکرایی؛ علینقی کریمی

دوره 22، شماره 2 ، مهر 1386، ، صفحه 73-80

https://doi.org/10.22092/ijwpr.2007.117427

چکیده
  تهیه خمیرکاغذ از باگاس با استفاده از بازهای آلی تترامتیل ‌آمونیوم ‌هیدروکسید (TMAH) و اتیلن‌دی‌آمین(EDA) در مقایسه با پختهای سودا و سودا ـ آنترا کینون بررسی شده است. ویژگیهای خمیرهای حاصل, شامل عدد کاپا، وازده، بازده، خواص‌نوری و خواص ‌مکانیکی اندازه‌گیری شدند. در شرایط یکسان خمیرسازی،‏‏ْ عدد‌ کاپای پختهای حاوی TMAH بسیار کمتر ...  بیشتر