دوره 39 (1403)
دوره 38 (1402)
دوره 37 (1401)
دوره 36 (1400)
دوره 35 (1399)
دوره 34 (1398)
دوره 33 (1397)
دوره 32 (1396)
دوره 31 (1395)
دوره 30 (1394)
دوره 29 (1393)
دوره 28 (1392)
دوره 27 (1391)
دوره 26 (1390)
دوره 25 (1389)
دوره 24 (1388)
دوره 23 (1387)
دوره 22 (1386)
دوره 21 (1385)
دوره 20 (1384)
دوره 19 (1383)
دوره 18 (1382)
دوره 17 (1381)
دوره 16 (1381)
دوره 15 (1380)
دوره 14 (1380)
دوره 13 (1379)
دوره 12 (1379)
دوره 11 (1379)
دوره 10 (1379)
دوره 9 (1378)
دوره 8 (1378)
دوره 7 (1377)
دوره 6 (1377)
دوره 5 (1377)
دوره 4 (1377)
دوره 3 (1376)
دوره 2 (1376)
دوره 1 (1375)
بررسی مقایسه ‌ای خصوصیات بیولوژیکی، آناتومیکی، فیزیکی و شیمیایی نی در نیزارها هورالعظیم و تالاب انزلی

حسین فامیلیان؛ داوود پارساپژوه؛ عبدالرحمن حسین زاده؛ احمد جهان لتیباری

دوره 2، 2- شماره 166 ، 1376، ، صفحه 1-115

https://doi.org/10.22092/ijwpr.1997.117448

چکیده
  با توجه به محدودیت سطح جنگلهای تجاری و در نتیجه کاهش چوب صنعتی، استفاده از منابع لیگنوسلولزی غیر چوبی به شدت احساس می گردد، بنابراین اندازه گیری و تشخیص ویژگیهای پایه ای و کاربردی ساقه نی در نیزارهای وسیع کشور ، به عنوان یک ماده لیگنوسلولزی تجدید شونده، جهت بهره گیری بهتر، ضروری است. بدین منظور، خصوصیات آناتومیکی، شیمیایی، فیزیکی ...  بیشتر

تعیین ظرفیت بافرکنندگی و اسیدیته چوبهای صنعتی ایران

احمد جهان لتیباری؛ عبدالرحمن حسین زاده؛ امیر نوربخش؛ ابوالفضل کارگرفرد؛ حبیب الله عرب تبار

دوره 2، 2- شماره 166 ، 1376، ، صفحه 116-151

https://doi.org/10.22092/ijwpr.1997.117452

چکیده
  در این برسری، pH و ظرفیت بافرکنندگی اسیدی و قلیائی چوب 9 گونه صنعتی از جنگلهای شمال کشور شامل ملچ، نمدار، ممرز، افرا، توسکا، راش ، خرمندی، بلوط و انجیلی اندازه‌گیری شده‌اند. برای انجام این امر از روش Niazi , Johns استفاده شده است . pH چوبهای مورد برسری به ترتیب گونه‌های انجیلی، راش ، افرا، ملچ، توسکا خرمندی، نمدار، بلوط و ممرز برابر با 4/88 ...  بیشتر

فراورده های مرکب چوب
بررسی تاثیر شرایط پلیمر شدن بر مقاومت اتصال رزین اوره-فرمالئید در تخته خرده چوب ممرز

احمد جهان لتیباری؛ عبدالرحمن حسین زاده؛ تقی طبرسا

دوره 1، 1 شماره 148 ، 1375، ، صفحه 1-53

https://doi.org/10.22092/ijwpr.1996.117435

چکیده
  در این بررسی تاثیر سه عامل رطوبت کیک خرده چوب ، درجه حرارت و زمان پرس بر واکنش پلی‌مر شدن رزین اوره-فرمالدئید مورد مطالعه قرار گرفته است . با تغییر رطوبت کیک خرده چوب در مقادیر 10، 13 و 16 درصد، درجه حرارت پرس در 150، 170، 190 درجه سلسیوس و زمان پرس در 4، 6، 8 دقیقه در جمع 27 ترکیب شرایط به وجود آمده و با ثابت نگهداشتن عوامل دیگر، برای هر ترکیب شرایط، ...  بیشتر