دوره 39 (1403)
دوره 38 (1402)
دوره 37 (1401)
دوره 36 (1400)
دوره 35 (1399)
دوره 34 (1398)
دوره 33 (1397)
دوره 32 (1396)
دوره 31 (1395)
دوره 30 (1394)
دوره 29 (1393)
دوره 28 (1392)
دوره 27 (1391)
دوره 26 (1390)
دوره 25 (1389)
دوره 24 (1388)
دوره 23 (1387)
دوره 22 (1386)
دوره 21 (1385)
دوره 20 (1384)
دوره 19 (1383)
دوره 18 (1382)
دوره 17 (1381)
دوره 16 (1381)
دوره 15 (1380)
دوره 14 (1380)
دوره 13 (1379)
دوره 12 (1379)
دوره 11 (1379)
دوره 10 (1379)
دوره 9 (1378)
دوره 8 (1378)
دوره 7 (1377)
دوره 6 (1377)
دوره 5 (1377)
دوره 4 (1377)
دوره 3 (1376)
دوره 2 (1376)
دوره 1 (1375)
خمیر کاغذ و کاغذ
بررسی اختلاط جوب صنوبر لرزان با دو گونه جنگلی بومی پهن‌برگ برای تولید خمیرکاغذ شیمیایی- مکانیکی

مجتبی گلی؛ قاسم اسدپور؛ سعید مهدوی؛ عبدالله بریمانی

دوره 30، شماره 4 ، دی 1394، ، صفحه 662-673

https://doi.org/10.22092/ijwpr.2015.101479

چکیده
  به دلیل کمبود چوب، واردات آن به عنوان یک راهکار برای صنایع کاغذسازی ایران مطرح بوده است. بنابراین در این مطالعه، تأثیر اختلاط چوب صنوبر لرزان وارداتی با دو گونه پهن‌برگ بومی شامل راش و ممرز بر ویژگی‌های مکانیکی و نوری خمیرکاغذ شیمیایی– مکانیکی مورد بررسی قرار گرفت. شرایط ثابت پخت شامل درجه‌حرارت 170 درجه سلسیوس، نسبت مایع پخت به ...  بیشتر

خمیر کاغذ و کاغذ
بررسی ساخت خمیرکاغذ شیمیایی – مکانیکی رنگ‎بری شده از کاه‌گندم

احمد جهان لتیباری

دوره 26، شماره 4 ، دی 1390، ، صفحه 634-646

https://doi.org/10.22092/ijwpr.2011.117242

چکیده
  این بررسی با هدف تولید خمیرکاغذ قابل رنگبری از کاه‌گندم انجام گرفته است. بدین منظور با تغییر مقدار قلیاییت فعال (NaOH) در چهار سطح 10، 12، 14 و16 درصد (برمبنای وزن خشک کاه‌گندم) و دو زمان پخت 20 و40 دقیقه خمیرکاغذ تهیه شده است. دمای پخت در 95 درجه سانتی‎گراد ثابت در نظر گرفته شده است. بازده بعد از پخت خمیرکاغذها بین 6/64 درصد تا 7/71 درصد و بازده ...  بیشتر

خمیر کاغذ و کاغذ
تأثیر عوامل فراوری شیمیایی بر کیفیت الیاف خمیرکاغذ شیمیایی- مکانیکی از ساقه کلزا

رضا حسین پور؛ احمد جهان لتیباری؛ آژنگ تاج دینی؛ سید جواد سپیده دم؛ رامین فرنود

دوره 26، شماره 2 ، تیر 1390، ، صفحه 371-386

https://doi.org/10.22092/ijwpr.2011.117194

چکیده
  تأثیر عوامل فراوری شیمیایی ساقه کلزا شامل زمان، دما، ترکیب مواد شیمیایی و همچنین درجه‌روانی خمیرکاغذ بر‌کیفیت الیاف خمیرکاغذ شیمیایی- مکانیکی از ساقه‌کلزا توسط FQA مورد مطالعه قرار گرفته است. بنابراین تأثیر سه زمان۱۵، ٣٠ و ٤۵ دقیقه، دو دمای ١٢٥ و ١٤٥ درجه سانتی‌گراد، دو ترکیب مواد شیمیایی شامل ٤% NaOH + ٨% Na2SO3 و ٨% NaOH + ١٢% Na2SO3 (برمبنای ...  بیشتر