دوره 39 (1403)
دوره 38 (1402)
دوره 37 (1401)
دوره 36 (1400)
دوره 35 (1399)
دوره 34 (1398)
دوره 33 (1397)
دوره 32 (1396)
دوره 31 (1395)
دوره 30 (1394)
دوره 29 (1393)
دوره 28 (1392)
دوره 27 (1391)
دوره 26 (1390)
دوره 25 (1389)
دوره 24 (1388)
دوره 23 (1387)
دوره 22 (1386)
دوره 21 (1385)
دوره 20 (1384)
دوره 19 (1383)
دوره 18 (1382)
دوره 17 (1381)
دوره 16 (1381)
دوره 15 (1380)
دوره 14 (1380)
دوره 13 (1379)
دوره 12 (1379)
دوره 11 (1379)
دوره 10 (1379)
دوره 9 (1378)
دوره 8 (1378)
دوره 7 (1377)
دوره 6 (1377)
دوره 5 (1377)
دوره 4 (1377)
دوره 3 (1376)
دوره 2 (1376)
دوره 1 (1375)
اثر استیلاسیون و زمان پرس بر روند انتقال حرارت پرس گرم در کیک خرده چوب گونه‌ی ممرز (Carpinus betulus)

فاطمه بوانقی؛ مریم قربانی؛ ابوالفضل کارگرفرد

دوره 27، شماره 3 ، مهر 1391، ، صفحه 510-521

https://doi.org/10.22092/ijwpr.2012.116212

چکیده
  در این تحقیق اثر شدت استیلاسیون و زمان پرس بر روند انتقال حرارت از صفحات پرس گرم به مغز کیک خرده­چوب گونه­ی ممرز (Carpinus betulus)بررسی شد. خرده­چوب­های ممرز بدون حضور کاتالیزور و حلال، به مدت 24 ساعت در انیدریداستیک غوطه­ور شدند و برای رسیدن به سه سطح اصلاح 8، 12 و 17 درصد به مدت 40، 180 و360 دقیقه در آون تحت دمای 120 درجه­سانتی­گراد حرارت ...  بیشتر

مدیریت و اقتصاد چوب
بررسی فرایند انتشار حرارت و توسعه گرادیان دما در چوب طی خشک‌شدن؛ مطالعه موردی: راش (Fagus orientalis) و نوئل(Picea abies)

اصغر طارمیان؛ امیر سپهر

دوره 25، شماره 2 ، مهر 1389، ، صفحه 234-247

https://doi.org/10.22092/ijwpr.2010.117291

چکیده
  فرآیند انتشار حرارت در سه جهت ارتوتروپ و توسعه گرادیان دما در گونه­های چوبی راش (Fagus­ orientalis) و نوئل (Picea abies) طی خشک شدن بررسی شد. برای این منظور و با توجه به کم بودن ظرفیت خشک­کن از تخته­های مماسی کوچک به ابعاد 40× 25×80 (L×R×T) میلی­متر استفاده شد. سپس، تخته­ها در در دمای خشک 60 درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی 50 درصد خشک شدند. ...  بیشتر