دوره 39 (1403)
دوره 38 (1402)
دوره 37 (1401)
دوره 36 (1400)
دوره 35 (1399)
دوره 34 (1398)
دوره 33 (1397)
دوره 32 (1396)
دوره 31 (1395)
دوره 30 (1394)
دوره 29 (1393)
دوره 28 (1392)
دوره 27 (1391)
دوره 26 (1390)
دوره 25 (1389)
دوره 24 (1388)
دوره 23 (1387)
دوره 22 (1386)
دوره 21 (1385)
دوره 20 (1384)
دوره 19 (1383)
دوره 18 (1382)
دوره 17 (1381)
دوره 16 (1381)
دوره 15 (1380)
دوره 14 (1380)
دوره 13 (1379)
دوره 12 (1379)
دوره 11 (1379)
دوره 10 (1379)
دوره 9 (1378)
دوره 8 (1378)
دوره 7 (1377)
دوره 6 (1377)
دوره 5 (1377)
دوره 4 (1377)
دوره 3 (1376)
دوره 2 (1376)
دوره 1 (1375)
خمیر کاغذ و کاغذ
بررسی اثر آنزیم زایلاناز بر خواص خمیرAPMP از صنوبر تبریزی (Populus nigra)

امیر هومن حمصی؛ مهدی صبور؛ محمد طلایی پور؛ محمد آزادفلاح

دوره 27، شماره 1 ، فروردین 1391، ، صفحه 156-166

https://doi.org/10.22092/ijwpr.2012.117098

چکیده
  این مطالعه با هدف بررسی اثر آنزیم زایلاناز تهیه شده از قارچ Trichoderma  viride برخمیر APMP از چوب گونه Populus nigra انجام شد. برای تیمار آنزیمی متغیرهای دمای محیط تیمار در سه سطح 40، 50 و60 درجه سانتیگراد، مدت زمان تیمار در دو سطح 70 و90 دقیقه، میزان مصرف آنزیم در سه سطح 5، 10 و 15 واحد بر گرم خمیرخشک و درصد خشکی خمیر در دو سطح 5 و10 درصد مطالعه شد. نتایج نشان ...  بیشتر

خمیر کاغذ و کاغذ
بررسی تاثیر آنزیم زایلاناز در ویژگی‌های نوری خمیر کرافت باگاس در رنگبری ECF

حسین رسالتی؛ مرتضی عبدالله بیک مرندی؛ احمدرضا سرائیان

دوره 24، شماره 2 ، مهر 1388، ، صفحه 295-306

https://doi.org/10.22092/ijwpr.2009.117387

چکیده
  در این تحقیق تاثیر استفاده از آنزیم زایلاناز تجاری در پیش رنگ­بری خمیر کرافت باگاس بررسی شد. آنزیم زایلاناز حاصل از قارچTrichoderma virideدر مقادیر 10، 25 و50 واحد و سطح زمانی 2 ساعت بر خمیرکاغذ تاثیر داده شد. سپس رنگ­بری اصلی به صورت جداگانه یکبار روی نمونه تیمار شده با آنزیم و سپس روی نمونه بدون تیمار آنزیمی (تیمار شاهد) با توالی 2ED1DA (اسید ...  بیشتر