دوره 39 (1403)
دوره 38 (1402)
دوره 37 (1401)
دوره 36 (1400)
دوره 35 (1399)
دوره 34 (1398)
دوره 33 (1397)
دوره 32 (1396)
دوره 31 (1395)
دوره 30 (1394)
دوره 29 (1393)
دوره 28 (1392)
دوره 27 (1391)
دوره 26 (1390)
دوره 25 (1389)
دوره 24 (1388)
دوره 23 (1387)
دوره 22 (1386)
دوره 21 (1385)
دوره 20 (1384)
دوره 19 (1383)
دوره 18 (1382)
دوره 17 (1381)
دوره 16 (1381)
دوره 15 (1380)
دوره 14 (1380)
دوره 13 (1379)
دوره 12 (1379)
دوره 11 (1379)
دوره 10 (1379)
دوره 9 (1378)
دوره 8 (1378)
دوره 7 (1377)
دوره 6 (1377)
دوره 5 (1377)
دوره 4 (1377)
دوره 3 (1376)
دوره 2 (1376)
دوره 1 (1375)
مدیریت و اقتصاد چوب
اثر تیمار حرارتی با روغن سویا اصلاح شده بر خواص فیزیکی ومکانیکی چوب راش

لیلا اسدی خرم آبادی؛ ابوالقاسم خزاعیان؛ محمدرضا ماستری فراهانی؛ علیرضا شاکری

دوره 29، شماره 2 ، تیر 1393، ، صفحه 208-219

https://doi.org/10.22092/ijwpr.2014.5684

چکیده
  تیمار حرارتی چوب، یکی از روش‌های اصلاح خواص چوب می‌باشد. توسعه تیمارهای حرارتی چوب منجر به پیشرفت تیمار حرارتی با روغن‌های گیاهی شده است. تیمار حرارتی سبب افزایش ثبات ابعادی و دوام بیولوژیکی می‌شود اما خواص مکانیکی چوب را کاهش می‌دهد. در این تحقیق به منظور بهبود خواص مکانیکی در کنار سایر خواص، از روغن سویای اصلاح شده با انیدرید ...  بیشتر

خمیر کاغذ و کاغذ
بررسی اثر قلیائیت بر روی ویژگی‌های خمیر سودای گونه راش با استفاده از مدل‌های رگرسیونی

داوود افهامی؛ محمدرضا دهقانی

دوره 26، شماره 2 ، تیر 1390، ، صفحه 219-231

https://doi.org/10.22092/ijwpr.2018.117181

چکیده
  در این مطالعه اثر ‌مقدار قلیا برروی بازده، عدد کاپا و چگونگی مصرف قلیا در پخت سودای گونه‌ی راش با استفاده از مدل‌های رگرسیونی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج این تحقیق نشان داد که استفاده از مدل‌های رگرسیونی برای بررسی روابط بین بازده، عدد کاپا و قلیای مصرف شده مفید می‌باشد. بدین منظور پخت‌هایی با پنج غلظت 30، 40، 50، 60 و70 گرم در لیتر در ...  بیشتر