@article { author = {Jahan latibari, Ahmad and Hosseinzadeh, Abdolrahman and Tabarsa, Taghi}, title = {Investigation on the Effect of UF resin polymerization variable on strength of Uf bonded Hornbeam particleboard}, journal = {Iranian Journal of Wood and Paper Science Research}, volume = {1}, number = {1 شماره 148}, pages = {1-53}, year = {1996}, publisher = {Research Institute of Forests and Rangelands}, issn = {1735-0913}, eissn = {2383-112X}, doi = {10.22092/ijwpr.1996.117435}, abstract = {In this investigation, the effect of mat moisture content, press temperature and time on polymerization reaction of urea-formaldehyde (UF)  resin and the strength of UF bonded hornbeam particleboard is studied. Variation of three variables is as followed: -mat moisture content; 10, 13 and 16% (Based on oven dry weight of wood) -Press temperature; 150, 170 and 190 ᵒC -Press time; 4, 6, and 8 min. Fore boards were manufactured for each combination of variables. Modulus of rupture (MOR), modulus of elasticity (MOE), Internal bond (IB), water absorption (Wa2 and Wa24) and thickness swelling (Ts2 and Ts24) after 2 and 24 hours immersion in water were determined according to ASTM 1037 standard. All data was analyzed using factorial design. The effect of mat moisture content on MOR was not statically different, but its effect on MOE was statistically different at 5% significance level, and increasing the mat moisture content from 10 to 16% bout MOR & MOE. Highest level of MOE (4262 MPa) corresponds to board pressed at 16% mat moisture content. On the contrary, mat moisture content decreased the IB and lowest value of IB ( 1.447 MPa) corresponds to boards pressed at 16% mat moisture content. The effect of mat moisture content on IB was statistically different at 1% significance level. Increasing mat moisture content decreased water absorption and increased thickness swelling. Lowest Wa2 & Wa24 was observed on boards pressed at 16% mat moisture content (67.35% & 86.78% respectively) and lowest Ts2 & Ts24 was observed on boards pressed at 10% mat moisture content (21.89% & 27.32% respectively). There force for the production of suitable boards, ma moisture content must be kept at 10-13% range.}, keywords = {press temperature,press time,mat moisture content,MOR,MOE,IB}, title_fa = {بررسی تاثیر شرایط پلیمر شدن بر مقاومت اتصال رزین اوره-فرمالئید در تخته خرده چوب ممرز}, abstract_fa = {در این بررسی تاثیر سه عامل رطوبت کیک خرده چوب ، درجه حرارت و زمان پرس بر واکنش پلی‌مر شدن رزین اوره-فرمالدئید مورد مطالعه قرار گرفته است . با تغییر رطوبت کیک خرده چوب در مقادیر 10، 13 و 16 درصد، درجه حرارت پرس در 150، 170، 190 درجه سلسیوس و زمان پرس در 4، 6، 8 دقیقه در جمع 27 ترکیب شرایط به وجود آمده و با ثابت نگهداشتن عوامل دیگر، برای هر ترکیب شرایط، چهار تخته ساخته شده است . مقاومت خمشی، مدول الاستیسیته، چسبندگی داخلی، میزان جذب آب و واکشیدگیهای ضخامتی پس از 2 و 24 ساعت غوطه‌وری در آب طبق دستورالعمل 1037 ASTMD- اندازه‌گیری و اطلاعات جمع‌آوری شده با استفاده از روش آماری فاکتوریل با بلوکهای کاملا تصادفی تجزیه و تحلیل و مورد مقایسه قرار گرفته‌اند. تاثیر رطوبت کیک خرده چوب بر مقاومت خمشی تخته خرده چوب ممرز دارای اختلاف معنی‌داری نبوده، ولی تاثیر این عامل بر مدول‌الاستیسیته در سطح 5 درصد دارای اختلاف معنی‌دار است و با زیاد شدن رطوبت کیک خرده چوب مدول الاستیسیته و مقاومت خمشی زیاد شده است . بالاترین مدول الاستیسیته برابر 4264 مگاپاسکال مربوط به تخته‌هائی است که رطوبت کیک خرده چوب آنها 16 درصد بوده است . تاثیر رطوبت کیک خرده چوب بر چسبندگی داخلی (مقاومت در مقابل کشش عمود بر سطح) با مقاومت خمشی و مدول الاستیسیته نسبت معکوس داشته و با زیاد شدن رطوبت کیک خرده چوب ، چسبندگی داخلی تخته‌ها کم شده است . کم شدن چسبندگی داخلی در سطح 1 درصد معنی‌دار بوده است . بالاترین میزان چسبندگی داخلی برابر 1ˆ447 مگاپاسکال در رطوبت کیک خرده چوب ، میزان جذب آب کم شده و واکشیدگی ضخامتی تخته‌ها زیاد شده است به طوریکه کمترین میزان جذب آب پس از 2 و 24 ساعت غوطه‌وری در آب به ترتیب برابر 67ˆ347 درصد و 86ˆ778 درصد در تخته‌های با رطوبت کیک 16 درصد مشاهده شده و کمترین میزان واکشیدگی ضخامتی پس از 2 و 24 ساعت غوطه‌وری به ترتیب برابر 21ˆ886 درصد و 27ˆ319 درصد در تخته‌های با رطوبت کیک 10 درصد اتفاق افتاده است . با بررسی اثر مستقل رطوبت کیک خرده چوب بر ویژگیهای مکانیکی و فیزیکی تخته خرده چوب مشخص می‌گردد که برای دستیابی به تخته خرده چوب ممرز با ویژگیهای مطلوب ، ضروری است رطوبت کیک خرده چوب در حدود 10 تا 13 درصد باشد. }, keywords_fa = {تولید تخته | رطوبت کیک خرده چوب | زمان پرس | درخت ممرز | پلیمریزاسیون | درجه حرارت پرس | تخته خرده چوب |}, url = {https://ijwpr.areeo.ac.ir/article_117435.html}, eprint = {https://ijwpr.areeo.ac.ir/article_117435_b07bec6a637daf6f3236c478d5d87543.pdf} } @article { author = {Jahan latibari, Ahmad and Hosseinzadeh, Abdolrahman and Nourbakhsh, Amir and Kargarfard, Abolfazl and Golbabaei, Fardad}, title = {Investigation on production of particleboard from Date palm residues}, journal = {Iranian Journal of Wood and Paper Science Research}, volume = {1}, number = {1 شماره 148}, pages = {50-110}, year = {1996}, publisher = {Research Institute of Forests and Rangelands}, issn = {1735-0913}, eissn = {2383-112X}, doi = {10.22092/ijwpr.1996.117436}, abstract = {The influence of production variable such as residues moisture content at time of chipping or flaking, hardner and press time on properties of particleboard from date palm residues is investigated. Each variable was investigated at three different levels and a total of 24 combinations of variables were studied. The results of this investigation indicate that:  - Residues moisture content at the time of chipping or flaking affects both physical and mechanical properties of boards. MOR and MOE of board made from flakes produced by dry chipping and either wet or dry flaking was higher than others and its dimensional stability was better. Chipping or flaking moisture did not affect IB significantly. - Hardner consumption did not significantly influence the properties, but increasing hardner consumption to 3 percent of resin content (solid basis) improved board properties. - Press time also did not influence board properties and for the production of 15 mm. boards, either 5 or 6 minutes press time can be used. -For the production of boards to satisfy DIN requirement, following variable combination can be utilized: dry chipping - wet flaking, 3 percent hardner and 6 minutes press time.}, keywords = {MOR,MOE,Date palm}, title_fa = {بررسی ویژگیهای تخته خرده چوب ساخته شده از ضایعات نخل خرما}, abstract_fa = {بهمنظور دست یابی به شرایط بهینه ساخت تخته خرده چوب از ضایعات نخل مناطق مختلف کشورسه متغیر به قرار زیر انتخاب گردید که شامل: 1- درصد رطوبت در زمان خرد کردن و پوشال کردن، سه حالت 2- میزان مصرف هاردنر 1، 2 و 3 درصد بر مبنای وزن خشک چسب 3- زمان پرس 5، 6 و 7 دقیقه که کلا 27 ترکیب شرایط ساخت به دست آمد و از هر تیمار 4 تخته ساخته شد. نتایج نشان داد که رطوبت ضایعات در زمان خرد کردن و پوشال کردن بر ویژگیهای مکانیکی و فیزیکی تخته ها تاثیر گذاشته و مقاومت در روش خرد کردن خشک و مرطوب زیاد تر بوده و جذب آب و واکشیدگی این تخته ها بهتر است روش خرد کردن تاثیر معنی داری بر چسبندگی داخلی نداشته است. میزان هادرنر تاثیر معنی داری بر ویؤگیهای تخته خرده چوب نداشته ولی با زیاد شدن هاردنر تا سطح 3 درصد ویژگیها بهبود داشته است. زمان پرس نیز تاثیر معنی داری بر ویژگیهای تخته نداشته است برای تخته ها با ضخامت 15 میلیمتر می توان از زمان پرس 5 تا 6 دقیقه استفاده کرد. با در نظر گرفتن اثر متقابل سه عامل مورد بررسی مشخص گردید که تخته خرده چوب تولید شده با ترکیب شرایط خرد کردن خشک - پوشال کردن تر، میزان هادنر 3 درصد و زمان پرس 6 دقیقه بهترین شرایط را با مقاومت های در حد استاندارد DIN دارا هستند}, keywords_fa = {مدول گسیختگی,مدول الاستیسیته,خرما}, url = {https://ijwpr.areeo.ac.ir/article_117436.html}, eprint = {https://ijwpr.areeo.ac.ir/article_117436_291e31b9227632f3750c2503a4666b52.pdf} }