دوره 39 (1403)
دوره 38 (1402)
دوره 37 (1401)
دوره 36 (1400)
دوره 35 (1399)
دوره 34 (1398)
دوره 33 (1397)
دوره 32 (1396)
دوره 31 (1395)
دوره 30 (1394)
دوره 29 (1393)
دوره 28 (1392)
دوره 27 (1391)
دوره 26 (1390)
دوره 25 (1389)
دوره 24 (1388)
دوره 23 (1387)
دوره 22 (1386)
دوره 21 (1385)
دوره 20 (1384)
دوره 19 (1383)
دوره 18 (1382)
دوره 17 (1381)
دوره 16 (1381)
دوره 15 (1380)
دوره 14 (1380)
دوره 13 (1379)
دوره 12 (1379)
دوره 11 (1379)
دوره 10 (1379)
دوره 9 (1378)
دوره 8 (1378)
دوره 7 (1377)
دوره 6 (1377)
دوره 5 (1377)
دوره 4 (1377)
دوره 3 (1376)
دوره 2 (1376)
دوره 1 (1375)
نویسنده = %D8%A7%D9%81%D9%87%D8%A7%D9%85%DB%8C%D8%8C%20%D8%AF%D8%A7%D9%88%D9%88%D8%AF
تعداد مقالات: 2
بررسی اثر قلیائیت بر روی ویژگیهای خمیر سودای گونه راش با استفاده از مدلهای رگرسیونی
دوره 26، شماره 2 ، تیر 1390، ، صفحه 219-231
چکیده
در این مطالعه اثر مقدار قلیا برروی بازده، عدد کاپا و چگونگی مصرف قلیا در پخت سودای گونهی راش با استفاده از مدلهای رگرسیونی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج این تحقیق نشان داد که استفاده از مدلهای رگرسیونی برای بررسی روابط بین بازده، عدد کاپا و قلیای مصرف شده مفید میباشد. بدین منظور پختهایی با پنج غلظت 30، 40، 50، 60 و70 گرم در لیتر در ... بیشترارزیابی خواص آناتومیکی و فیزیکی جوانچوب و بالغچوب دو گونه Populus × euramericana و Populus alba
دوره 24، شماره 1 ، فروردین 1388، ، صفحه 134-147