خمیر کاغذ و کاغذ
قاسم اسدپور؛ هادی بروشکیان؛ حسین رسالتی
چکیده
DOR:98.1000/1735-0913.1397.33.381.64.3.1576.67
هدف از این تحقیق، بررسی تأثیر pH در عملکرد آنزیم سلولاز بر خواص آبگیری و مقاومتی خمیر کاغذ OCC میباشد. خمیرکاغذ بازیافتی OCC با ...
بیشتر
DOR:98.1000/1735-0913.1397.33.381.64.3.1576.67
هدف از این تحقیق، بررسی تأثیر pH در عملکرد آنزیم سلولاز بر خواص آبگیری و مقاومتی خمیر کاغذ OCC میباشد. خمیرکاغذ بازیافتی OCC با درصد خشکی 4 درصد، در شرایط ثابت درجه حرارت 50 درجه سانتیگراد، مدت زمان 1 ساعت، و محدوده pH اسیدی (5/4-4) و قلیایی (5/8-8) با آنزیم سلولاز در سه سطح 1/0، 3/0، 5/0 درصد( بر اساس وزن خشک خمیر کاغذ) پیشتیمار شدند. نتایج نشان داد پیش تیمار آنزیمی سلولاز موجب افزایش درجهروانی خمیرکاغذ در مقایسه با نمونه شاهد گردید، همچنین در pH اسیدی بهطور نسبی افزایش بیشتر درجهروانی پس از تیمار با آنزیم سلولاز مشاهدهشد، اما با افزایش غلظت آنزیم، درجهروانی خمیرکاغذ کاهش یافت. در 5/4-4:pH بیشترین درجهروانی در سطح 1/0 درصد و در 5/8-8:pH در سطح 3/0 درصد میباشد. همچنین، کاغذها از نظر ویژگی مقاومتی مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج نشان داد، با افزایش مصرف آنزیم سلولاز، شاخصهای مقاومت به کشش و مقاومت به ترکیدن، افزایش یافتهاند، بهطوریکه در pH های قلیایی تأثیر آنزیم سلولاز بر افزایش این مقاومتها بیشتر از pH اسیدی بودهاست. شاخص مقاومت به پارگی خمیرکاغذ OCC، فقط در مقادیر کم مصرف آنزیم سلولاز و در pH اسیدی، افزایش مقاومت مشاهده شد ولی با افزایش مصرف آنزیم کاهش مقاومت به پارگی دیدهشد، همچنین برای مقاومت به لهیدگی، روند مشخصی در خصوص مقدار مصرف آنزیم و pH بر عملکرد آنزیم مشاهدهنگردید.
خمیر کاغذ و کاغذ
لیلا کرمی متقی؛ حسین حسینخانی؛ فرداد گلبابائی
چکیده
در رابطه با شرایط پخت خمیر کاغذ کرافت درجه حرارت 170 درجه سانتیگراد، سولفیدیته 25% و زمان پخت 1 و 2 ساعت انتخاب گردید، همچنین شرایط پخت خمیر کاغذ سودا شامل درصد قلیائیت فعال و سودسوز آور 18%، 20، و 22% انتخاب شد. خمیر کاغذها با درصد اختلاط 100%، 50% و 25% سیاه بید و مخلوط پهن برگان شمال کشور تهیه شدند. نتایج نشان داد که در فرایند کرافت و سودا میتوان ...
بیشتر
در رابطه با شرایط پخت خمیر کاغذ کرافت درجه حرارت 170 درجه سانتیگراد، سولفیدیته 25% و زمان پخت 1 و 2 ساعت انتخاب گردید، همچنین شرایط پخت خمیر کاغذ سودا شامل درصد قلیائیت فعال و سودسوز آور 18%، 20، و 22% انتخاب شد. خمیر کاغذها با درصد اختلاط 100%، 50% و 25% سیاه بید و مخلوط پهن برگان شمال کشور تهیه شدند. نتایج نشان داد که در فرایند کرافت و سودا میتوان با استفاده از پخت یک ساعته و سود سوزآور 18% بیشترین راندمان را بدست آورد و کمترین راندمان مربوط به سود سوزآور 22% و زمان پخت 2 ساعته بوده است. جهت اندازهگیری خصوصیات کاغذ دست ساز خمیر کاغذهای انتخابی بعداز رساندن آنها به درجه روانی 60±360 (ml)C.S.F. کاغذهایی با گرماژ 60 گرم بر سانتیمتر مربع تهیه و خواص مقاومتی آنها اندازه گیری شد. درکاغذهای تهیه شده به هر دو روش کلیه مقاومتها از پخت 2 ساعته بیشتر از یک ساعته بودند در پخت کرافت در قلیائیت فعال 22% از 18% بیشتر و در حالت تهیه کاغذ مقاومتهای کاغذ خالص بید از اختلاط 25% نیز بیشتر بوده است. اما در روش پخت سودا مقاومت به پارگی و تا شدن از سود سوزآور 22% بیشترین مقدار را داشته است اما در کل مقاومت به ترکیدن، تا شدن و طول پارگی کاغذ تهیه شده به روش کرافت از روش سودا بیشتر بوده و در گروه بندی دانکن در گروه مستقل اول قرار گرفته اند با این نتایج استفاده از روش کرافت در تهیه خمیر کاغذ از گونه بید مناسب تر است.
کژال مرادیان گیلان؛ lمحمد آزاد فلاح؛ امیر عباس شایگانی اکمل؛ علی عبدالخانی
چکیده
این تحقیق با هدف بررسی ویژگیهای دیالکتریک خمیرکاغذهای رنگبری نشده سودای باگاس و کرافت الیاف بلند و مخلوطی از این دو خمیرکاغذ انجام شد. برای این منظور بعد از تنظیم درجهروانی خمیرکاغذها در دو سطحml 25±400 و ml 25±200، کاغذهای دستساز با وزن پایه 60 g/m2 ساخته و تا رسیدن به رطوبت حدود صفر خشک شدند. فرایند آغشتهسازی با روغن ...
بیشتر
این تحقیق با هدف بررسی ویژگیهای دیالکتریک خمیرکاغذهای رنگبری نشده سودای باگاس و کرافت الیاف بلند و مخلوطی از این دو خمیرکاغذ انجام شد. برای این منظور بعد از تنظیم درجهروانی خمیرکاغذها در دو سطحml 25±400 و ml 25±200، کاغذهای دستساز با وزن پایه 60 g/m2 ساخته و تا رسیدن به رطوبت حدود صفر خشک شدند. فرایند آغشتهسازی با روغن معدنی تحت خلأ و در دمای معین انجام شد. سپس خواص دیالکتریک کاغذهای آغشته به روغن شامل ظرفیت، مقاومت عایق، ثابت دیالکتریک و تانژانت تلفات اندازهگیری شدند. نتایج نشان داد که پالایش اثر افزایشی بر خواص دیالکتریک به خصوص ظرفیت دارد. از طرفی آغشتهسازی با روغن معدنی هم سبب افزایش خواص دیالکتریک کاغذها گردید. طبق نتایج اولیه بهدست آمده خمیرکاغذهای باگاس و همین طور مخلوط آن با خمیرکاغذ کرافت (کرافت 20% و سودای باگاس 80%) را مشروط بر گذراندن موفقیتآمیز آزمونهای پیری میتوان بهعنوان جایگزین مناسبی برای خمیرکاغذ کرافت جهت ساخت کاغذ دیالکتریک بهکار برد.
خمیر کاغذ و کاغذ
احمد ثمریها؛ جعفر ابراهیم پور کاسمانی؛ سعید مهدوی
چکیده
نمونههای ساقه کلزای مورد آزمایش از یک مزرعه واقع در استان مازندران تهیه گردید. میانگین طول، قطر، قطر حفره و ضخامت دیواره سلولی الیاف ساقه بهترتیب 860، 95/27، 86/18 و 42/4 میکرومتر اندازهگیری شد. ترکیب شیمیایی نیز شامل میزان سلولز، لیگنین، مواد استخراجی و خاکستر بهترتیب 44، 21/19، 6 و 13 درصد اندازهگیری شد. پخت بهینه با بازده 66 درصد در شرایط20 ...
بیشتر
نمونههای ساقه کلزای مورد آزمایش از یک مزرعه واقع در استان مازندران تهیه گردید. میانگین طول، قطر، قطر حفره و ضخامت دیواره سلولی الیاف ساقه بهترتیب 860، 95/27، 86/18 و 42/4 میکرومتر اندازهگیری شد. ترکیب شیمیایی نیز شامل میزان سلولز، لیگنین، مواد استخراجی و خاکستر بهترتیب 44، 21/19، 6 و 13 درصد اندازهگیری شد. پخت بهینه با بازده 66 درصد در شرایط20 درصد مواد شیمیایی بر مبنای اکسید سدیم، دمای پخت170 درجه سانتیگراد و زمان پخت 30 دقیقه انتخاب گردید. سپس پالایش خمیرکاغذ تا دو درجهروانی350 و400 میلیلیتر استاندارد کانادا (CSF) انجام شد. از هر دو نوع خمیرکاغذ، کاغذ دستساز با جرمپایه g/m2 127 تهیه و ویژگیهای فیزیکی و مقاومتی آن اندازهگیری و با نمونه شاهد مقایسه گردید. تجزیه و تحلیل آماری نتایج این اندازهگیریها حاکیت از آن دارد که کاغذ حاصل از خمیرکاغذ نیمه شیمیایی سولفیت خنثی کلزا با درجهروانی350 و400 میلیلیتر (CSF) در تمام شاخصهای فیزیکی و مقاومتی، دارای ویژگیهای کاملاً برتر نسبت به خمیرکاغذ نیمه شیمیایی سولفیت خنثی پهنبرگان تولید شده در کارخانه چوب و کاغذ مازندران میباشد.
خمیر کاغذ و کاغذ
رضا حسین پور؛ احمد جهان لتیباری؛ آژنگ تاج دینی؛ سید جواد سپیده دم؛ رامین فرنود
چکیده
تأثیر عوامل فراوری شیمیایی ساقه کلزا شامل زمان، دما، ترکیب مواد شیمیایی و همچنین درجهروانی خمیرکاغذ برکیفیت الیاف خمیرکاغذ شیمیایی- مکانیکی از ساقهکلزا توسط FQA مورد مطالعه قرار گرفته است. بنابراین تأثیر سه زمان۱۵، ٣٠ و ٤۵ دقیقه، دو دمای ١٢٥ و ١٤٥ درجه سانتیگراد، دو ترکیب مواد شیمیایی شامل ٤% NaOH + ٨% Na2SO3 و ٨% NaOH + ١٢% Na2SO3 (برمبنای ...
بیشتر
تأثیر عوامل فراوری شیمیایی ساقه کلزا شامل زمان، دما، ترکیب مواد شیمیایی و همچنین درجهروانی خمیرکاغذ برکیفیت الیاف خمیرکاغذ شیمیایی- مکانیکی از ساقهکلزا توسط FQA مورد مطالعه قرار گرفته است. بنابراین تأثیر سه زمان۱۵، ٣٠ و ٤۵ دقیقه، دو دمای ١٢٥ و ١٤٥ درجه سانتیگراد، دو ترکیب مواد شیمیایی شامل ٤% NaOH + ٨% Na2SO3 و ٨% NaOH + ١٢% Na2SO3 (برمبنای وزنخشک مادهچوبی) و خمیرکاغذ پالایش نشده و پالایش شده ارزیابی شدهاند. میانگین طول الیاف خمیرکاغذ پالایش نشده بین ٤٩/٠ تا ٦٥/٠ میلیمتر متغیر بوده است و در اثر بیشتر شدن عوامل مورد بررسی میانگین طولالیاف کاهش یافته است. بهعلاوه اینکه میانگین طول الیاف در اثر پالایش کمی کاهش یافته است. از این رو میزان نرمههای خمیرکاغذها در حدود ٥5% تا ٦3% اندازهگیری شده است، که مقدار زیادی را نشان میدهد و در اثر پالایش مقدار نرمهها حدود ٥% افزایش یافته است. زبری الیاف خمیرکاغذ بین 10 تا ٤١ m100/gm تعیین شده است و در اثر پالایش به 14 تا 53 m100/gm افزایش یافته است. با وجود ثابت ماندن تقریبی خمیدگی الیاف ولی در اثر پالایش میزان شکستگی الیاف بیشتر شده است.
خمیر کاغذ و کاغذ
بهزاد کرد
چکیده
این تحقیق با هدف بررسی شناخت تأثیر شدت پالایش بر ویژگیهای خمیرکاغذ و کاغذ حاصل از چوب اکالیپتوس انجام شد. برای این منظور تعداد سه اصله درخت اکالیپتوس کاملدولنسیس به طور تصادفی از جنگل آموزشی- پژوهشی دکتر بهرام نیا (جنگل شصتکلاته) استان گلستان قطع شد و از هر درخت یک دیسک به ضخامت 50 سانتیمتر از محدوده ارتفاع برابر سینه جهت ...
بیشتر
این تحقیق با هدف بررسی شناخت تأثیر شدت پالایش بر ویژگیهای خمیرکاغذ و کاغذ حاصل از چوب اکالیپتوس انجام شد. برای این منظور تعداد سه اصله درخت اکالیپتوس کاملدولنسیس به طور تصادفی از جنگل آموزشی- پژوهشی دکتر بهرام نیا (جنگل شصتکلاته) استان گلستان قطع شد و از هر درخت یک دیسک به ضخامت 50 سانتیمتر از محدوده ارتفاع برابر سینه جهت تهیه خمیرکاغذ جدا شد. سپس دیسکها توسط خردکن به خرده چوب تبدیل شدند و در نهایت عملیات پخت خردهچوبها تحت فرایند کرافت و شرایط پخت قلیائیت موثر20%، سولفیدیته 25%، درجه حرارت 190 درجه سانتیگراد و زمان پخت 90 دقیقه انجام شد. پس از پایان عملیات پخت و تهیه خمیرکاغذ، پالایش خمیرکاغذ توسط پالایشگر آزمایشگاهی در پنج دور متفاوت پالایشگر با شدتهای 0، 500، 1500، 2500 و 3500 انجام شد. در نهایت ساخت کاغذ و اندازهگیری خواص مورد نظر شامل درجه روانی خمیرکاغذ، مقاومت به کشش، مقاومت به پارگی، مقاومت به ترکیدن و دانسیته کاغذ انجام شد. سپس دادههای حاصل مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت. نتایج این بررسی نشان داد که بین ویژگیهای کاغذهای حاصل از چوب اکالیپتوس کاملدولنسیس با دورهای مختلف پالایشگر در سطح اطمینان 95% اختلاف معنی دار وجود دارد. با افزایش شدت پالایش و بالارفتن تعداد دور پالایشگر، درجه روانی خمیرکاغذ و مقاومت به پارگی کاغذ کاهش مییابد، ولی مقاومت به کشش، مقاومت به ترکیدن و دانسیته کاغذ افزایش مییابد، به نحویکه بالاترین مقدار درجه روانی خمیرکاغذ و مقاومت به پارگی کاغذ به شدت پالایش با 0 دور در دقیقه (بدون پالایش) و بالاترین مقدار مقاومت به کشش، مقاومت به ترکیدن و دانسیته کاغذ به شدت پالایش با 3500 دور در دقیقهمرتبط میباشد.