دوره 39 (1403)
دوره 38 (1402)
دوره 37 (1401)
دوره 36 (1400)
دوره 35 (1399)
دوره 34 (1398)
دوره 33 (1397)
دوره 32 (1396)
دوره 31 (1395)
دوره 30 (1394)
دوره 29 (1393)
دوره 28 (1392)
دوره 27 (1391)
دوره 26 (1390)
دوره 25 (1389)
دوره 24 (1388)
دوره 23 (1387)
دوره 22 (1386)
دوره 21 (1385)
دوره 20 (1384)
دوره 19 (1383)
دوره 18 (1382)
دوره 17 (1381)
دوره 16 (1381)
دوره 15 (1380)
دوره 14 (1380)
دوره 13 (1379)
دوره 12 (1379)
دوره 11 (1379)
دوره 10 (1379)
دوره 9 (1378)
دوره 8 (1378)
دوره 7 (1377)
دوره 6 (1377)
دوره 5 (1377)
دوره 4 (1377)
دوره 3 (1376)
دوره 2 (1376)
دوره 1 (1375)
خمیر کاغذ و کاغذ
ﻣﻘﺎﻳﺴﻪای ﻛﺎرآﻳﻲ ﻟﻴﮕﻨﻴﻦ زداﻳﻲ و ﺑﺎزده ﺧﻤﻴﺮ ﻛﺎﻏﺬ ﻛﺮاﻓﺖ و ﺳﻮدای چوب سیاه بید (Salix nigra)

لیلا کرمی متقی؛ حسین حسینخانی؛ فرداد گلبابائی

دوره 29، شماره 2 ، تیر 1393، ، صفحه 324-334

https://doi.org/10.22092/ijwpr.2014.5693

چکیده
  در رابطه با شرایط پخت خمیر کاغذ کرافت درجه حرارت 170 درجه سانتیگراد، سولفیدیته 25% و زمان پخت 1 و 2 ساعت انتخاب گردید، همچنین شرایط پخت خمیر کاغذ سودا شامل درصد قلیائیت فعال و سودسوز آور 18%، 20، و 22% انتخاب شد. خمیر کاغذها با درصد اختلاط 100%، 50% و 25% سیاه بید و مخلوط پهن برگان شمال کشور تهیه شدند. نتایج نشان داد که در فرایند کرافت و سودا می‌توان ...  بیشتر

ویژگی‌های کاغذ مرغوب از ‌الیاف ضایعات ‌پارچه‌های ‌‌پنبه‌ای

مجید فرضی؛ علی اکبر عنایتی؛ داوود پارساپژوه

دوره 27، شماره 3 ، مهر 1391، ، صفحه 434-444

https://doi.org/10.22092/ijwpr.2012.116107

چکیده
  در این بررسی با استفاده از فرایند سودا و اعمال سه زمان پخت (60، 1۲۰ و 180 دقیقه) و سه میزان قلیائیت فعال (6، 8 و10 درصد NaOH بر مبنای وزن خشک الیاف) به‌عنوان عوامل متغیر و دمای پخت  Cْ125 و نسبت مایع پخت به ماده سلولزی  (براساس وزن کاملاً خشک)، از ‌الیاف ضایعات ‌پارچه‌های ‌‌پنبه‌ای، خمیرکاغذ تهیه و پس از ساخت کاغذهای دست‌ساز، ویژگی‌های ...  بیشتر