مقاله پژوهشی
فراورده های مرکب چوب
احمد جهان لتیباری؛ عبدالرحمن حسین زاده؛ تقی طبرسا
چکیده
در این بررسی تاثیر سه عامل رطوبت کیک خرده چوب ، درجه حرارت و زمان پرس بر واکنش پلیمر شدن رزین اوره-فرمالدئید مورد مطالعه قرار گرفته است . با تغییر رطوبت کیک خرده چوب در مقادیر 10، 13 و 16 درصد، درجه حرارت پرس در 150، 170، 190 درجه سلسیوس و زمان پرس در 4، 6، 8 دقیقه در جمع 27 ترکیب شرایط به وجود آمده و با ثابت نگهداشتن عوامل دیگر، برای هر ترکیب شرایط، ...
بیشتر
در این بررسی تاثیر سه عامل رطوبت کیک خرده چوب ، درجه حرارت و زمان پرس بر واکنش پلیمر شدن رزین اوره-فرمالدئید مورد مطالعه قرار گرفته است . با تغییر رطوبت کیک خرده چوب در مقادیر 10، 13 و 16 درصد، درجه حرارت پرس در 150، 170، 190 درجه سلسیوس و زمان پرس در 4، 6، 8 دقیقه در جمع 27 ترکیب شرایط به وجود آمده و با ثابت نگهداشتن عوامل دیگر، برای هر ترکیب شرایط، چهار تخته ساخته شده است . مقاومت خمشی، مدول الاستیسیته، چسبندگی داخلی، میزان جذب آب و واکشیدگیهای ضخامتی پس از 2 و 24 ساعت غوطهوری در آب طبق دستورالعمل 1037 ASTMD- اندازهگیری و اطلاعات جمعآوری شده با استفاده از روش آماری فاکتوریل با بلوکهای کاملا تصادفی تجزیه و تحلیل و مورد مقایسه قرار گرفتهاند. تاثیر رطوبت کیک خرده چوب بر مقاومت خمشی تخته خرده چوب ممرز دارای اختلاف معنیداری نبوده، ولی تاثیر این عامل بر مدولالاستیسیته در سطح 5 درصد دارای اختلاف معنیدار است و با زیاد شدن رطوبت کیک خرده چوب مدول الاستیسیته و مقاومت خمشی زیاد شده است . بالاترین مدول الاستیسیته برابر 4264 مگاپاسکال مربوط به تختههائی است که رطوبت کیک خرده چوب آنها 16 درصد بوده است . تاثیر رطوبت کیک خرده چوب بر چسبندگی داخلی (مقاومت در مقابل کشش عمود بر سطح) با مقاومت خمشی و مدول الاستیسیته نسبت معکوس داشته و با زیاد شدن رطوبت کیک خرده چوب ، چسبندگی داخلی تختهها کم شده است . کم شدن چسبندگی داخلی در سطح 1 درصد معنیدار بوده است . بالاترین میزان چسبندگی داخلی برابر 1ˆ447 مگاپاسکال در رطوبت کیک خرده چوب ، میزان جذب آب کم شده و واکشیدگی ضخامتی تختهها زیاد شده است به طوریکه کمترین میزان جذب آب پس از 2 و 24 ساعت غوطهوری در آب به ترتیب برابر 67ˆ347 درصد و 86ˆ778 درصد در تختههای با رطوبت کیک 16 درصد مشاهده شده و کمترین میزان واکشیدگی ضخامتی پس از 2 و 24 ساعت غوطهوری به ترتیب برابر 21ˆ886 درصد و 27ˆ319 درصد در تختههای با رطوبت کیک 10 درصد اتفاق افتاده است . با بررسی اثر مستقل رطوبت کیک خرده چوب بر ویژگیهای مکانیکی و فیزیکی تخته خرده چوب مشخص میگردد که برای دستیابی به تخته خرده چوب ممرز با ویژگیهای مطلوب ، ضروری است رطوبت کیک خرده چوب در حدود 10 تا 13 درصد باشد.
مقاله پژوهشی
فراورده های مرکب چوب
احمد جهان لتیباری؛ عبدارحمن حسین زاده؛ امیر نوربخش؛ ابوالفضل کارگرفرد؛ فرداد گلبابائی
چکیده
بهمنظور دست یابی به شرایط بهینه ساخت تخته خرده چوب از ضایعات نخل مناطق مختلف کشورسه متغیر به قرار زیر انتخاب گردید که شامل: 1- درصد رطوبت در زمان خرد کردن و پوشال کردن، سه حالت 2- میزان مصرف هاردنر 1، 2 و 3 درصد بر مبنای وزن خشک چسب 3- زمان پرس 5، 6 و 7 دقیقه که کلا 27 ترکیب شرایط ساخت به دست آمد و از هر تیمار 4 تخته ساخته شد. نتایج نشان داد که رطوبت ...
بیشتر
بهمنظور دست یابی به شرایط بهینه ساخت تخته خرده چوب از ضایعات نخل مناطق مختلف کشورسه متغیر به قرار زیر انتخاب گردید که شامل: 1- درصد رطوبت در زمان خرد کردن و پوشال کردن، سه حالت 2- میزان مصرف هاردنر 1، 2 و 3 درصد بر مبنای وزن خشک چسب 3- زمان پرس 5، 6 و 7 دقیقه که کلا 27 ترکیب شرایط ساخت به دست آمد و از هر تیمار 4 تخته ساخته شد. نتایج نشان داد که رطوبت ضایعات در زمان خرد کردن و پوشال کردن بر ویژگیهای مکانیکی و فیزیکی تخته ها تاثیر گذاشته و مقاومت در روش خرد کردن خشک و مرطوب زیاد تر بوده و جذب آب و واکشیدگی این تخته ها بهتر است روش خرد کردن تاثیر معنی داری بر چسبندگی داخلی نداشته است. میزان هادرنر تاثیر معنی داری بر ویؤگیهای تخته خرده چوب نداشته ولی با زیاد شدن هاردنر تا سطح 3 درصد ویژگیها بهبود داشته است. زمان پرس نیز تاثیر معنی داری بر ویژگیهای تخته نداشته است برای تخته ها با ضخامت 15 میلیمتر می توان از زمان پرس 5 تا 6 دقیقه استفاده کرد. با در نظر گرفتن اثر متقابل سه عامل مورد بررسی مشخص گردید که تخته خرده چوب تولید شده با ترکیب شرایط خرد کردن خشک - پوشال کردن تر، میزان هادنر 3 درصد و زمان پرس 6 دقیقه بهترین شرایط را با مقاومت های در حد استاندارد DIN دارا هستند