دوره 39 (1403)
دوره 38 (1402)
دوره 37 (1401)
دوره 36 (1400)
دوره 35 (1399)
دوره 34 (1398)
دوره 33 (1397)
دوره 32 (1396)
دوره 31 (1395)
دوره 30 (1394)
دوره 29 (1393)
دوره 28 (1392)
دوره 27 (1391)
دوره 26 (1390)
دوره 25 (1389)
دوره 24 (1388)
دوره 23 (1387)
دوره 22 (1386)
دوره 21 (1385)
دوره 20 (1384)
دوره 19 (1383)
دوره 18 (1382)
دوره 17 (1381)
دوره 16 (1381)
دوره 15 (1380)
دوره 14 (1380)
دوره 13 (1379)
دوره 12 (1379)
دوره 11 (1379)
دوره 10 (1379)
دوره 9 (1378)
دوره 8 (1378)
دوره 7 (1377)
دوره 6 (1377)
دوره 5 (1377)
دوره 4 (1377)
دوره 3 (1376)
دوره 2 (1376)
دوره 1 (1375)
تأثیر تیمار نانوالیاف سلولز بر تغییرات رنگی کاغذهای تاریخی

کبری دادمحمدی؛ محسن محمدی آچاچلویی؛ محمد تقی جعفری

دوره 37، شماره 1 ، فروردین 1401، ، صفحه 73-85

https://doi.org/10.22092/ijwpr.2021.355459.1691

چکیده
  این پژوهش با هدف ارزیابی تأثیر تیمار نانوالیاف سلولز بر تغییرات رنگی آثار کاغذی انجام شد. در این پژوهش دو نوع سوسپانسیون نانوالیاف سلولز با غلظت 1 درصد وزنی و درصد خشکی 4% با آب و همچنین اتانل تهیه شد. پس از تیماردهی، نمونه­های آماده شده طبق استاندارد TAPPI T 544 sp-03  تحت پیرسازی حرارتی- رطوبتی قرار گرفتند و آزمون­های رنگ­سنجی، سنجش ...  بیشتر

اثر پیرسازی حرارتی بر خواص کاغذهای دست ساز تقویت شده با تیمار نانوالیاف سلولز

کبری دادمحمدی؛ محسن محمدی؛ محمدتقی جعفری

دوره 36، شماره 4 ، دی 1400، ، صفحه 317-328

https://doi.org/10.22092/ijwpr.2021.352080.1640

چکیده
  در این پژوهش اثر استفاده از نانوالیاف سلولز بر ویژگی‌های کاغذهای دست‌ساز ساخته شده با الیاف کنف و کاغذهای دست‌ساز ساخته شده با الیاف خمیر چوب و همچنین کاربرد این ماده به عنوان استحکام بخش جهت بازگرداندن استحکام به کاغذهای دست‌ساز بررسی شد. بدین منظور پس از ساخت نمونه‌های کاغذ، نانوالیاف سلولز با درصدهای وزنی 5/0، 1 و 2 درصد، به صورت ...  بیشتر

تأثیر آهار نشاسته بر ویژگی‌های بصری و مکانیکی کاغذهای تاریخی

کبری دادمحمدی؛ محسن محمدی آچاچلویی؛ محمد تقی جعفری

دوره 36، شماره 4 ، دی 1400، ، صفحه 394-403

https://doi.org/10.22092/ijwpr.2021.353410.1660

چکیده
  آهاردهی سطحی کاغذهای تاریخی توسط آهار نشاسته با هدف بررسی تأثیر این ماده بر ویژگی‌های بصری و مکانیکی کاغذهای تاریخی انجام شد. بدین منظور آهار نشاسته با غلظت 3 درصد وزنی مورد استفاده قرار گرفت و آزمون‌های pH سنجی، رنگ‌سنجی، زاویه تماس و اندازه‌گیری مقاومت کششی قبل و پس از پیرسازی نمونه‌ها انجام شد. نتایج نشان داد که pH نمونه‌های بدون ...  بیشتر